A kulcsrakész lakások akár azonnal birtokba vehetők.

A Korona Lakópark létrejötte Székesfehérváron

Egy társasház kialakítása során sok kérdés felmerül. A Korona Lakópark tervezőasztala mellett mi úgy döntöttünk, hogy egy kisvárosi léptékű, harmonikus, zöld belső udvarral rendelkező lakóparkot hozunk létre Székesfehérváron, a leendő lakók számára optimális feltételek mellett. A több, mint 1000 négyzetméterre megálmodott Korona Lakópark elhelyezkedése, az épület környezete és a benne lévő leendő otthonok felosztása mind úgy lett kitalálva, hogy a mindennapok során praktikus és kényelmes legyen az itt lakó családok számára. Nézze meg a még elérhető, eladó lakásokat!

A lakások felosztása, a helyiségek kialakítása

A Korona Lakóparkban hazai igényeknek megfelelő, jól használható lakásokat szerettünk volna megépíteni. Minden lakás saját kondenzációs kombi gázkazánnal rendelkezik. Így egy korszerű, környezettudatos és gazdaságos fűtési lehetőséget, valamint önállóságot biztosítunk minden egyes lakónak a fűtési rendszerrel kapcsolatban.

A lakások felosztásakor ahol csak lehetett, a szeparált nappalik és az emeleti szinten elhelyezett hálószobák mellett döntöttük, hogy a lehetőségekhez képest a leginkább megkönnyítsük az együttélést a családtagok számára.

A székesfehérvári Korona Lakópark területe

A 11 lakáshoz összesen 17 megvásárolható parkolóhelyet biztosítunk a zárt, belső udvarban, amelyből 7 darab udvari, 10 darab pedig fedett. A könnyebb logisztika érdekében minden lakáshoz kérhető külön tárolóhelyiség is, hogy a téli sporteszközök, a biciklik vagy éppen a téli-nyári ruhák tárolása egyszerűen megoldható legyen.

Azt szerettük volna, hogy a lakópark belső udvara természetes hangulatú zöldterület legyen, és a város zaja után egy csöndesebb, zárt udvar várja haza az ittlakókat. Ezért már a tervezéskor gondoltunk a később növényekkel befuttatható, zúzott kőből álló telekfal kialakítására és az épületet körülvevő futónövények, lombos fák telepítésére és a füvesítésre.

A lakópark elhelyezkedése Székesfehérváron

A társasház a Móri út 36. szám alatt helyezkedik el, a belvárost jelentő Fő utca elejétől gyalogosan kevesebb, mint tíz perc távolságban – mindössze 800 méterre. Ha szereti a hangulatos belvárosi sétákat, akkor a lakópark elhelyezkedését is imádni fogja! Ilyen távolságból bármelyik hétköznap este dönthet úgy, hogy tesz egy pihentető, fél órás körutat a történelmi városközpontban.

A belvároshoz vetető rövid séta ráadásul Székesfehérvár egyik legkedveltebb és legrégebbi parkján, az év közben számos programnak helyt adó, télen pedig jégpályával is rendelkező Zichy ligeten keresztül vezet. A közelben lévő park tökéletes lehetőség a családok számára: egy kis játszótér, a régi időket idéző, hangulatos zenepavilon és kialakított sétaút várja a látogatókat.

A városközpontban sok apró üzlet várja, a Fő utca végén pedig bevásárlóközpont és szupermarket is található, így minden bevásárlás gyorsan elvégezhető. Gyalogosan pár perc alatt megközelíthető több általános iskola, gimnázium és a főiskola, de még a kihelyezett egyetemi karok is tömegközlekedéssel könnyen elérhető közelségben vannak.

A sportolási lehetőségek is gyalogosan megközelíthetőek: a Bregyó sportközpont kevesebb, a Csitáry Uszoda pedig csak egy kicsit több, mint tíz perc sétányira található – valójában mindegyik egy kilométeren belül helyezkedik el. A vízpart közelségét szeretők, vagy horgászok számára pedig jó hír, hogy ugyanilyen közelségben található a fehérvári Csónakázó tó is.

Az újonnan épült otthona a nyugodt kikapcsolódást és a kényelemet biztosítja majd a családja számára, és a lehetőséget, hogy bármikor bekapcsolódhasson Székesfehérvár vérkeringésébe.